Frank speelt overal waar passende live muziek een toegevoegde waarde heeft ! Mobiel en interactief….anders dan muziek uit een doosje……de robot kan veel vervangen, maar niet het aloude ambacht van de troubadour !

Boottochten / Maritieme evenementen

Wat is er nou leuker en gezelliger dan een mooie vaartocht met aan boord ook een muzikant. Genieten en luisteren en meezingen met mooie ballades of stoere zeemansliederen .……ouderwetse gezelligheid. Frank heeft ruime ervaring met zeiltochten en rondvaarten. Gitaar en accordeon behoren tot de standaarduitrusting ! Sail Amsterdam, Vlissingen Maritiem, Markermeer, Biesbosch etc ……..Liedjesman Frank was er vaak bij in al die jaren ! Haringparty’s en mosselfeesten…..altijd sfeervol ! Zelfs een “scheeps-doop” is mogelijk. Samen het schip in……Ja Gezellig ! Ship Ahoy !

De traditionele troubadour
Frank heeft inmiddels meer dan een kwart eeuw ervaring in de thema-feestwereld. Talloze Middeleeuwse / Bourgondische en Breugheliaanse feestavonden zijn door hem omlijst . Speciaal voor deze setting zijn er optredens mogelijk in aangepaste kledij met eventueel een gitaarluit als instrument. Frank bezocht de meest prachtige kastelen in Nederland en soms in Belgie ! De troubadour…..het aloude ambacht…..de brengers en vertolkers van het nieuws, ter leering ende vermaeck van het volck. Komt vrienden in den ronde……minnaars van ene stiel !
Vakmanschap is meesterschap ! Een troubadour is van oorsprong een middeleeuwse kunstenaar, vooral begaafd als muzikant-dichter. Een trouvère is een vergelijkbare artiest. Troubadours stonden hoog in aanzien en werden ook wel beschermd door de kasteelheer, Zij waren immers brengers van het nieuws en cultuurbewaarders !

Eindejaarsentertainment / speciale gelegenheden
Door zijn ruime ervaring weet hij overal gezelligheid te brengen op een verantwoorde wijze. Een stukje sociale omgang met uw gasten is natuurlijk ook belangrijk. In december is Frank ook te vinden bij allerhande eindejaarsactiviteiten. Diverse outfits mogelijk…van Kerstman, kerst-troubadour,tot straatschoffie in Dickens stijl. Kerstvieringen, kerstborrels of kerstmarkten…….noem maar op…het kan allemaal. Bruiloften, recepties, bedrijfsuitstapjes etc.